Hlavní navigace

Líbilo se Kunešovi na Invexu?

13. 4. 2004
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Loňský Invex jsem osazenstvu tiskového centra zříjemňoval vzhledem ufona s tampóny v nose – ne, tolik se tam nepije, ale rýma mě opravdu dostala. O letošním Invexu se dnes zmínil Jan Kuneš na Živě. Mezi novináři se říká, že začne-li článek otázkou v nadpisu, je odpověď vždy ne. Šéfredaktorovi Živě se opravdu nedaří skrývat, co si o Invexu myslí: reakce návštěvníků a odborné veřejnosti prý byly příznivé. Mně se nové rozdělení Invexu líbilo a posun od informačních technologií ke spotřební…

Loňský Invex jsem osazenstvu tiskového centra zříjemňoval vzhledem ufona s tampóny v nose – ne, tolik se tam nepije, ale rýma mě opravdu dostala. O letošním Invexu se dnes zmínil Jan Kuneš na Živě. Mezi novináři se říká, že začne-li článek otázkou v nadpisu, je odpověď vždy ne. Šéfredaktorovi Živě se opravdu nedaří skrývat, co si o Invexu myslí: reakce návštěvníků a odborné veřejnosti prý byly příznivé. Mně se nové rozdělení Invexu líbilo a posun od informačních technologií ke spotřební elektronice brněnskému Výstavišti sluší. A to říkám s vědomím, že Lupa nebude barterovat výstavní plochy. Á propos! Podle Živě prý letos budou výstavní plochy levnější.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).