Hlavní navigace

Marek Vítek místo Krause generálním ředitelem pražské Metropol TV

8. 2. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 2. 2012

Novým generálním ředitelem pražské televize Metropol se stal Marek Vítek, její dosavadní výkonný šéf. Ve funkci nahradil Petra Krause, který ke konci ledna působení ve stanici ukončil a nadále bude pouze v roli poradce managementu. Zpravodajskému serveru Týden.cz to potvrdila manažerka PR a marketingu Metropol TV Anna Lukešová.

K TÉMATU: TV Metropol předělala vysílací schéma. Ranní ladění ruší, nově nabídne EZO TV

Od února upravila Televize Metropol vysílací schéma. Zároveň nastaly změny v managementu naší televize, uvedla Lukešová. Poté, co Petr Kraus jako zkušený manažer nastavil systém řízení společnosti a systém komunikace s naším většinovým akcionářem Lubošem Měkotou, se odchází věnovat svým dalším projektům. V televizi zůstává na pozici poradce managementu pro hodnocení produktu, strategický rozvoj a samozřejmě v pozici spoluvlastníka.

Tipy C

ČTĚTE TAKÉ: TV Metropol začne využívat ve vysílání hovory přes Skype

Marek Vítek je jedním ze zakladatelů Metropol TV. V minulosti působil jako reportér v televizi Nova, České televizi a později založil vlastní produkční společnost, která pracovala například pro slovenskou zpravodajskou televizi TA3, ale hlavně pro státní správu – například ministerstvo obrany. V Metropoli krátce působil jako programový ředitel i Zdeněk Šámal, dnešní ředitel zpravodajství České televize.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).