Hlavní navigace

Marknet.cz: marketing na jednom místě

13. 6. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Radim Hasalík (mj. provozovatel blogovacího systému Brouzdej.cz) spojil síly s Janem Bienem (správcem služby Weblogy.cz) a plodem jejich spolupráce je nový web Marknet.cz, který sleduje více než 70 českých a slovenských internetových stránek, které se věnují marketingu, reklamě a médiím. Čtenář najde na jednom místě přehled těch nejdůležitějších událostí ze všech tuzemských zdrojů. O své čtenáře ovšem nepřicházejí ani sledované weby. Když čtenář klikne na nadpis článku, otevře se mu přímo…

Radim Hasalík (mj. provozovatel blogovacího systému Brouzdej.cz) spojil síly s Janem Bienem (správcem služby Weblogy.cz) a plodem jejich spolupráce je nový web Marknet.cz, který sleduje více než 70 českých a slovenských internetových stránek, které se věnují marketingu, reklamě a médiím. Čtenář najde na jednom místě přehled těch nejdůležitějších událostí ze všech tuzemských zdrojů. O své čtenáře ovšem nepřicházejí ani sledované weby. Když čtenář klikne na nadpis článku, otevře se mu přímo vybraný text na původním webu. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).