Hlavní navigace

MGM Channel má nového generálního ředitele

27. 4. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
27. 4. 2009

Filmový kanál MGM zvolil do svého čela Phila Mordecaie. Vedení tuto novinku oznámilo prostřednictvím své centrály v Mnichově. Mordecai dříve působil např. pro společnost Chello Zone Central and Eastern Europe jako ředitel Affiliate Sales, prošel také společnostmi SES Global a BSkyB. MGM si od Mordecaie slibuje především rozvoj a rozšiřování kanálu MGM HD a služeb video-on-demand v roce 2009.

Pod nového šéfa kanálu budou spadat aktivity nejen v České republice a na Slovensku, ale také ve Slovinsku, Rumunsku a Maďarsku. Sám Mordecai přiznal, že vidí velký potenciál v televizi ve vysokém rozlišení a nových technologiích napříč trhy. Jeho cílem je i nadále dodávat kvalitní snímky pro diváky ve střední Evropě. MGM Channel nabídne již brzy např. blok filmů Wild Summer Of Love, které se zaměří na hippies, motorkáře, plážové party a děvčata v bikinách. Těmto snímkům budou vévodit hvězdy jako Jack Nicholson, Robert De Niro, Mick Jagger nebo třeba Bob Dylan.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).