Hlavní navigace

Microsoft představil nový Windows Live Hotmail

18. 5. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Microsoft představil novou generaci webového rozhraní své e-mailové služby Windows Live Hotmail, kterou nasadí do provozu v následujících týdnech. S kompletním redesignem přijde i předělaná uvítací obrazovka se shrnutím nově příchozích e-mailů a také oznámení z komunitních serverů. Přímo odsud bude možné poslat zprávu na Facebook. Ve složce z příchozí poštou půjde jednoduše vyfiltrovat jen e-maily od osob ze seznamu kontaktů a to jak přímo v adresáři schránky, tak i na komunitních serverech…

Microsoft představil novou generaci webového rozhraní své e-mailové služby Windows Live Hotmail, kterou nasadí do provozu v následujících týdnech. S kompletním redesignem přijde i předělaná uvítací obrazovka se shrnutím nově příchozích e-mailů a také oznámení z komunitních serverů. Přímo odsud bude možné poslat zprávu na Facebook. Ve složce z příchozí poštou půjde jednoduše vyfiltrovat jen e-maily od osob ze seznamu kontaktů a to jak přímo v adresáři schránky, tak i na komunitních serverech jako je Facebook, Twitter, LinkedIn nebo MySpace. Rovněž ale půjde omezit zobrazení příchozí pošty jen na e-mailové konference, zprávy s přiloženými dokumenty nebo obrázky. Přibude i nová sada nástrojů pro vyčištění schránky od nechtěných/ob­těžujících e-mailů.

Přepracována bude práce s přílohami. Například k fotkám z přílohy dovede Windows Live Hotmail automaticky generovat náhledy a umožní si je prohlédnout ve formě prezentace přímo v prohlížeči. Pro sdílení většího objemu fotek přes e-mail vypomůže úschovna Windows Live SkyDrive. S příchozími dokumenty bude nyní nově možné rovnou pracovat v Office Web Apps, takže Microsoft následuje Google a jeho propojování služeb Gmail a Google Docs. Spuštěna bude také nová verze mobilního rozhraní pro přístup k poště z mobilního telefonu. (Inside Windows Live)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).