Hlavní navigace

Ministerstvo investuje 100 milionů do projektu hodnocení hotelů

2. 3. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Ministerstvo pro místní rozvoj (MMR) připravuje projekt v hodnotě 100 milionů korun, který má za cíl hodnotit hotely. Projekt zcela pomíjí existující hodnocení v podobě hvězdiček.Jednotlivé ubytovací kapacity budou podle Hospodářských novin hodnotit soukromí kontroloři, najatí ministerstvem. Otázkou je, proč ministerstvo chystá hodnocení hotelů, když je na Internetu možné už dnes vyhledávat recenze zákazníků. Tyto recenze jsou většinou provozovány komerčními subjekty a jejich získávání daňové…

Ministerstvo pro místní rozvoj (MMR) připravuje projekt v hodnotě 100 milionů korun, který má za cíl hodnotit hotely. Projekt zcela pomíjí existující hodnocení v podobě hvězdiček.Jed­notlivé ubytovací kapacity budou podle Hospodářských novin hodnotit soukromí kontroloři, najatí ministerstvem.

Otázkou je, proč ministerstvo chystá hodnocení hotelů, když je na Internetu možné už dnes vyhledávat recenze zákazníků. Tyto recenze jsou většinou provozovány komerčními subjekty a jejich získávání daňové poplatníky nic nestojí.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).