Hlavní navigace

Míříme na největší událost spotřební elektroniky. Buďte u toho i vy!

1. 9. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
1. 9. 2010

V pátek začíná v německém Berlíně největší událost v oblasti spotřební elektroniky v Evropě, veletrh IFA, který se tentokrát může pochlubit už krásným padesátým ročníkem. Už dnes se ale rozjede kolečko tiskových konferencí, které budou mít na starosti velké společnosti, mezi nimiž je možné jmenovat například Samsung, Grundig, Sharp, Panasonic a řadu dalších.

Na ploše více než 120 tisíc metrů čtverečních se představí přes 1164 stánků vystavovatelů. Mimo jiné proběhne také test systému DVB-T2. Pořadatelé očekávají, že za šest dní navštíví veletrh přibližně 250 tisíc návštěvníků z řad odborné i laické veřejnosti. Budou na něm představeny nové a inovované výrobky firem z celého světa. Účast firem z Česka přitom bude naprosto minimální. Server DigiZone.cz na této akci pochopitelně nebude chybět a přinese vám aktuální zpravodajství přímo z místa.

Tipy C

Kromě klasické komunikace prostřednictvím našich webových stránek s vámi budeme komunikovat na veletrhu IFA také na komunitním portálu Facebook. Pokud ještě nejste našimi fanoušky, přidejte si tedy svou další oblíbenou stránku na adrese: http://www.fa­cebook.com/pa­ges/DigiZonec­z/284036225379. V rámci možností vám zde budeme přinášet informace o tom, co děláme, co nás čeká, obrázky a řadu dalšího, co se na web DigiZone z pochopitelných důvodů nevejde.

Ve čtvrtek přinese DigiZone.cz článek s tím, na co se mohou návštěvníci veletrhu IFA těšit.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).