Hlavní navigace

Mladá Fronta se pouští do videa. Začala vysílat Euro E15 TV

8. 1. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ekonomické tituly vydavatelství navazují na model DVTV a rozjíždí si vlastní diskusní pořad.

Tomáš Skřivánek, Michal Půr nebo Jan Sedlák. Podle hodností seřazení moderátoři nového pořadu se budou střídat v nepravidelném třicetiminutovém debatním pořadu. Podle tiskové zprávy by v diskusi měly dostávat prostor i otázky čtenářů. 

Nový pořad se bude zaměřovat především na politická a ekonomická témata. Premiéru obstaral rozhovor s Vladimírem Dlouhým

„Prostřednictvím pořadu zprostředkujeme spojení byznysu s atraktivní cílovou skupinou s vysokým podílem čtenářů z řad středního a vyššího managementu, odborníků státní správy a kvalifikovaných specialistů,“ tvrdí šéf divize Euro E15 Tomáš Skřivánek, který by si měl držet především ekonomická témata. 

ebf - partner 1

Současný šéfredaktor týdeníku Euro Michal Půr by se měl zaměřit na politiku. Technologický reportér Jan Sedlák zase pod novou značku převede svůj letitý pořad Connected. Výstupy z jednotlivých debat se mají ve formě reportáží následně objevovat v deníku E15 a týdeníku Euro.

Vlastní internetový diskusní pořad si jako první klasické deníkové vydavatelství pořídila karlínská Economia. Ta se spojila s bývalým týmem veřejnoprávních Událostí, komentářů a vznikl projekt DVTV, který funguje pod doménou Aktuálně.cz. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Po klasickém desetiletém novinářském kolečku (on-line, papír, televize) se vrátil zase na web a je mu dobře. Více na LinkedIn.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).