Hlavní navigace

Moderátorka Digiportu na Fandovi Veronika Hong tváří pražské TV Metropol

13. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Televize Metropol rozšiřuje výrobu pořadů, ohlásila nástup nových i staronových moderátorů. Výkonnou ředitelkou stanice se stala Kateřina Černá.

Veronika Hong, která od loňského roku moderuje pořad Digiport na Fandovi, je nově i tváří pražské televize Metropol. Provoz stanice zajišťuje vydavatelství Mladá fronta, která je zároveň producentem Digiportu (vyrábí ho na klíč pro Novu). Do Metropole zamířily i další nové či staronové tváře. Mezi moderátory se objevují Martin Severa, Petra Slancová, Helena Brabcová, Hanka Kynychová, Vojta Lavička, Jakub Mardešič, Barbora Sedláčková, Filip Urban, Lenka Vaclavová a Vendula Votrubová.

K TÉMATU: Ochrannou známku a logo TV Metropol už oficiálně vlastní Mladá fronta

Šéfredaktorkou zpravodajství TV Metropol je Tereza Kušová, dramturgyní Markéta Klibi a reportérem na skútru David Groger. Výkonnou a programovou ředitelkou stanice se stala Kateřina Černá, která slibuje řadu nových lifestylových pořadů, zpravodajství z Prahy a kulturní servis. „Plánujeme zasáhnout celou věkovou strukturu od dětí až po seniory,“ uvedla. Na obrazovce se už nyní objevují pořady Pražský expres, Koktejl, Supermáma či Na vrcholu. Ve vysílání rotují i reprízy magazínů z doby, kdy Metropol provozovala ještě stejnojmenná společnost Metropol TV.

ČTĚTE TAKÉ: Druhý původní pořad na Fandovi po Red News: Nova přichází s Digiportem

BRAND24

Původní provozovatel ale nedávno Radě pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) vrátil vysílací licenci s tím, že její platnost zanikne k 1. červenci. Vydavatelství Mladá fronta žádá prostřednictvím dceřiné firmy MF TV s.r.o. o novou licenci, na jejímž základě bude vysílání TV Metropol pokračovat. “Společnost MF TV s.r.o., dceřiná společnost vydavatelství Mladá fronta a.s., buduje své aktivity v televizním byznysu a od roku 2013 přebrala vysílání TV Metropol,” píše televize na svém webu.

DigiZone.cz připravuje článek o (ne)vypořádání TV Metropol se svými věřiteli

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).