Hlavní navigace

Módní kanál Fashion TV míří do Česka a na Slovensko

29. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
29. 9. 2008

Francouzský módní kanál Fashion TV bude mít brzo také lokalizovanou verzi pro Českou a Slovenskou republiku. Dnes o tom informuje časopis Marketing&Media na straně 2. Licenci na provozování tohoto kanálu získala společnost Carolinas Corporation. Vysílání chceme spustit v prvním čtvrtletí 2009 a nabídneme 30 % lokální produkce, uvedla výkonná ředitelka Zuzana Poláčková. 70 % bude tvořit převzatý mezinárodní program. Ve vysílání se objeví pořady o módě, kráse a životním stylu.

Fashion TV vysílá ve 200 zemích světa, v České republice prostřednictvím satelitní platformy Digi TV. Hlavním zájmem televize je dostat se do kabelových sítí společnosti UPC Česká republika. Fashion TV začala vysílat v roce 1997 a v současné době je teoreticky dostupná se všemi regionálními verzemi pro přibližně 340 milionů domácností. Nová regionální verze by se měla objevit již koncem tohoto roku v zemích bývalé Jugoslávie.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).