Hlavní navigace

Na pražský casting Česko Slovenské SuperStar dorazilo přes 5000 soutěžících

30. 6. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
30. 6. 2009

V pražském hotelu Corinthia Towers se přes víkend uskutečnil další casting soutěže Česko Slovenská SuperStar. Počet přihlášených soutěžících nakonec na pražském castingu překročil hranici 5 tisíc a celkový počet přihlášených se tak již přehoupl přes 11 tisíc. Informoval o tom koordinátor projektu Adam Kotalík.

KL24

Mezi soutěžícími se opět objevilo také několik známých tváří z minulých ročníků, svou vylepšenou angličtinu se porotě rozhodla představit mimo jiné i populární vítězka Hvězdné pěchoty prvního ročníku Česko hledá SuperStar Anička „Dajdou“ Gleisnerová, která se tak může znovu stát mediální hvězdou na několik příštích měsíců.

Castingy projektu budou pokračovat 7. července poslední zastávkou v Košicích. Všichni zájemci, kteří se ještě nestačili přihlásit, mohou vyplnit registrační formulář na internetových stránkách soutěže www.superstar.tv, nebo si mohou udělat 7.7. výlet přímo na casting do Košic. Ten bude startovat v 9 hodin ráno v hotelu Double Tree by Hiton, dodal Kotalík.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).