Hlavní navigace

Na ukončení pirátského příjmu vydělala i sama platforma Digi TV

26. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
26. 8. 2010

Ukončení pirátského příjmu satelitní platformy Digi TV přineslo tisíce nových zákazníků nejen konkurenčním platformám CS Link a Skylink, u kterých je možné získat základní české a slovenské programy již v ceně karty, ale jejich počet se navýšil i u samotné společnosti RCS&RDS. Ta je provozovatelem multiregionálního rumunského paketu. Firma to nedávno sdělila v tiskové zprávě.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Satelitní Skylink a CS Link si mnou ruce. Přecházejí k nim piráti Digi TV

Velmi nás těší, že jsme po výměně těchto karet (používaly prolomený systém Nagravision 2, pozn. red.) zaznamenali zvýšený zájem zákazníků o uzavření smlouvy. Našim zákazníkům maximálně vycházíme vstříc. Nabízíme jim možnost přijít na kteroukoliv pobočku Digi TV, kde dostanou zadarmo do užívání set-top-box, stejně tak i instalaci s aktivací, uvedla marketingová manažerka Andrea Mišurová, která je zástupkyní kanálu Digi Sport. Ten získal vysílací práva na tři nejbližší ročníky anglické Premier League. Přesný počet zákazníků, který Digi TV získala, ale operátor neuvedl.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).