Hlavní navigace

Nabidka internetového připojení UPC a Karnevalu se sjednocuje

1. 3. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Po nedávném spojení kabelových operátorů UPC a Karneval nyní přichází na řadu sladění nabídky internetového připojení pro klienty obou dříve samostatných společností. Zákazníci Karnevalu mohou nyní využívat obdobnou nabídku jako klienti UPC, tedy připojení v rychlostních a cenových variantách Starter, Easy, Light, Classic, Plus, Extreme a Professional. Ještě si však nějaká čas (v řádu měsíců) budou muset počkat na služby Flex a Dvojnásobný upload a také na balík bezpečnostních programů Smart…

Po nedávném spojení kabelových operátorů UPC a Karneval nyní přichází na řadu sladění nabídky internetového připojení pro klienty obou dříve samostatných společností. Zákazníci Karnevalu mohou nyní využívat obdobnou nabídku jako klienti UPC, tedy připojení v rychlostních a cenových variantách Starter, Easy, Light, Classic, Plus, Extreme a Professional. Ještě si však nějaká čas (v řádu měsíců) budou muset počkat na služby Flex a Dvojnásobný upload a také na balík bezpečnostních programů Smart Guard.

Pro dosavadní zákazníky internetových nabídek Karnevalu se aktuálně nic nemění. Mohou se však rozhodnout k okamžitému přechodu na novou nabídku za jednoduchých podmínek. Obě společnosti dosud nabízely velmi atraktivní internetové služby, které se lišily dílčími výhodami – jednou ve prospěch zákazníků Karnevalu, podruhé ve prospěch zákazníků UPC. Nová sjednocená nabídka bude během dalších měsíců výhodnější pro všechny bez rozdílu, slibuje provozní ředitel UPC Petr Jílek a dodává: začali jsme podstatným navýšením doporučeného objemu stahovaných dat a budeme pokračovat obdobně podstatným navýšením rychlostí. Naším cílem je, aby náš vysokorychlostní Internet byl stále nejlepší co se týká poměru kvalita/výkon/ce­na. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).