Hlavní navigace

Nejlepší zpravodajství má Navrcholu

26. 4. 2005
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Každý má nějaké ty svoje zaručené zdroje, odkud bere čerstvé informace. Pokud jde o mne, patrně se začnu řídit statistikami návštěvnosti Lupy v Navrcholu. Včera v poledne mne totiž zaujala řada přístupů z vyhledávačů s hledaným spojením „Dana Bérová“. Zprvu jsem to považoval za jakousi podivnou anomálii; o pár hodin později však iDnes přinesl zprávu o tom, že se má stát novou ministryní informatiky. Díky profilu Dany Bérové, který jsme přinesli vloni v září, se při hledání jejího jména ve…

Každý má nějaké ty svoje zaručené zdroje, odkud bere čerstvé informace. Pokud jde o mne, patrně se začnu řídit statistikami návštěvnosti Lupy v Navrcholu. Včera v poledne mne totiž zaujala řada přístupů z vyhledávačů s hledaným spojením „Dana Bérová“. Zprvu jsem to považoval za jakousi podivnou anomálii; o pár hodin později však iDnes přinesl zprávu o tom, že se má stát novou ministryní informatiky. Díky profilu Dany Bérové, který jsme přinesli vloni v září, se při hledání jejího jména ve většině vyhledávačů Lupa objeví na prvním místě. Tomu se říká skutečně proaktivní SEO. A jaké je dosavadní skóre? Půl roku starý článek si od včerejška přečetlo více než 700 lidí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je někdejším šéfredaktorem serveru Lupa. V současné době už se psaní věnuje pouze v míře menší než malé, a to zásadně pro radost.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).