Hlavní navigace

Nekódovaná Servus TV HD zveřejnila vánoční program

18. 12. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
18. 12. 2009

Program na vánoční svátky zveřejnila na svých webových stránkách rakouská komerční stanice Servus TV, která vysílá nekódovaně ve vysokém rozlišení prostřednictvím satelitu Astra na pozici 19,2 st. východně. Kanál je též možné naladit také v tamním terestrickém multiplexu B, avšak pouze v jeho SD (klasické) verzi. Diváky by mělo zaujmout především hned několik dokumentů.

ČTĚTE TAKÉ: Na satelitu odstartoval volný rakouský HDTV kanál Servus TV

Šestačtyřiceti­minutový Moderne Wunder věnovaný potkanům je přichystán již na 8:45. Další dokument nabídne Servus TV od 14:10. Půjde o Wunderwerk Mensch, který se tentokrát zaměří na člověka a jeho vývoj pomocí moderní techniky. Pokud naopak dáváte přednost pořadům o přírodě, pak si stanici pusťte v 16:25, kdy bude odvysílán třičtvrtěhodinový dokument o Africe. Vánoční atmosféru by pak měla navodit loutková adaptace Louskáčka, kterou Servus TV odvysílá v HD od 17:55.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Chuťovky ze satelitů Astra: Vánoce ve vysokém rozlišení a zadarmo

Ve 20:15 bude odvysílán britský film Vánoční příběh inspirovaný Charlesem Dickensem z roku 1951. Také diváci, kteří si oblíbili na této stanici koncerty, si přijdou na své. Servus TV odvysílá 24. prosince ve 22:35 vystoupení populární zpěvačky a operní pěvkyně Sarah Brightman z vídeňského Stephansdomu. Záznam koncertu bude mít hodinu a šestnáct minut. Vánoční koledy zazní ve 23:55 v bloku Stille Nacht! Heilige Nacht!.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).