Hlavní navigace

Nokia a Seznam zahajují spolupráci e-mailem

28. 3. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Přední freemaily nabízejí nejen mobilní verze svých webmailů, ale i javovské aplikace pro přístup k e-mailové schránce z displeje mobilního telefonu. Český portál Seznam po přístupu přes WAP a J2ME klientovi nyní přichází se spolupráci s jedničkou mezi výrobci mobilních telefonů, finskou společností Nokia. Od 1. dubna se na našem trhu objeví mobilní telefony předpřipravené pro přístup k e-mailové schránce na portálu Seznam. Kdo schránku na Seznamu ještě nemá, bude si ji moci přímo přes záložku…

Přední freemaily nabízejí nejen mobilní verze svých webmailů, ale i javovské aplikace pro přístup k e-mailové schránce z displeje mobilního telefonu. Český portál Seznam po přístupu přes WAP a J2ME klientovi nyní přichází se spolupráci s jedničkou mezi výrobci mobilních telefonů, finskou společností Nokia. Od 1. dubna se na našem trhu objeví mobilní telefony předpřipravené pro přístup k e-mailové schránce na portálu Seznam. Kdo schránku na Seznamu ještě nemá, bude si ji moci přímo přes záložku z menu mobilního telefonu založit.

BRAND24

Nespojujeme pouze dva silné brandy – Seznam a Nokia – ale především dva nejoblíbenější prostředky komunikace našich uživatelů – internet a mobilní telefon. Tímto směrem chceme pokračovat nejen u stávajících, ale i u většiny nových služeb Seznamu říká produktový manažer tuzemské portálové jedničky.

Další spolupráci Seznamu a Nokie potvrzuje i manažerka marketingu a PR společnosti českého zastoupení Nokie, Šárka Baronová: Emaily jsou jen první krok, v blízké budoucnosti chceme našim zákazníkům společně se Seznamem nabídnout přístup k dalším službám portálu. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).