Hlavní navigace

Nová homepage Centrum.cz a nový vzhled ICQ 6.5

16. 9. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Centrum.cz konečně spustilo do ostrého provozu dlouho očekávanou podobu své Homepage. Novou Homepage Centrum si uživatel může maximálně přizpůsobit ke svému obrazu. Další novinkou je nová verze oficiálního klienta ICQ 6.5. Centrum.cz pohřbilo značku Atlas už i v oficiálním klientovi ICQ6.5 a přebarvilo ho na své barvy. Nějaké nové funkce sem zatím nezaznamenal, takže to vypadá jen na nový vzhled a snad opravení některých chyb.

Centrum.cz konečně spustilo do ostrého provozu dlouho očekávanou podobu své Homepage. Novou Homepage Centrum si uživatel může maximálně přizpůsobit ke svému obrazu.

Další novinkou je nová verze oficiálního klienta ICQ 6.5. Centrum.cz pohřbilo značku Atlas už i v oficiálním klientovi ICQ6.5 a přebarvilo ho na své barvy. Nějaké nové funkce sem zatím nezaznamenal, takže to vypadá jen na nový vzhled a snad opravení některých chyb.

Osobní poznámka: titulní stránka Centrum.cz se mi celkem líbí, ICQ6.5 sice taky, ale stále čekám kdy konečně uvedou oficiálně i pro český trh „lehkou“ verzi ICQ klienta s označením ICQ Lite. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).