Hlavní navigace

Nova připravuje Kriminálku Anděl

29. 2. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
29. 2. 2008

Společnost CET 21 jako držitel licence na televizi Nova si včera podala žádost na registraci slovní ochranné známky „Kriminálka Anděl“. Takový pořad připravujeme – jinak bychom si k němu nežádali ochrannou známku, potvrdil serveru DigiZone.cz Jan Maxa z oddělení vývoje nových formátů Novy. Víc ale k tématu sdělit nechtěl a odkázal nás na tiskové oddělení.

BRAND24

Je to jeden z formátů, který vyvíjíme, potvrdila DigiZone.cz tisková mluvčí stanice Veronika Šmítková. Ani ona o něm však nechtěla mluvit podrobněji. Takových formátů vyvíjíme celou řadu – víc než bychom jich byli schopni umístit na obrazovku. Jakmile bude vývoj Kriminálky Anděl dokončený a pořad schválený, samozřejmě o něm budeme informovat. Do té doby vám ale nemůžu nic víc říct, uvedla Veronika Šmítková. Dodala, že proces vývoje spočívá např. v natočení pilotního dílu a v jeho otestování na vybraných divácích.

Název vyvolává jasnou asociaci se zahraničními seriály Kriminálka Las Vegas, Miami nebo New York. Jestli ale má být Kriminálka Anděl detektivním seriálem např. z pražského prostředí nikdo z Novy potvrdit nechtěl.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).