Hlavní navigace

Nova se bojí hokeje. Kvůli finále MS v hokeji by přesunula SuperStar

12. 5. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
12. 5. 2011

Úspěch českých hokejistů na slovenském mistrovství světa možná donutí televizi Nova udělat významnou změnu v programovém schématu. V případě, že se svěřenci trenéra Aloise Hadamczika dostanou v pátek přes Švédy až do finále a budou bojovat o zlaté medaile, nejsledovanější tuzemská stanice přesune šesté finále Česko Slovenské SuperStar z nedělní 20. hodiny až na pondělí. Rozhodnutí by pak nabídla tentýž den po Nočních Televizních novinách.

ebf - partner 1

ČTĚTE TAKÉ: ČT 4 dosáhla za pondělí díky hokeji celodenního podílu 22,67 %

A jak vedení barrandovského kanálu tento krok oficiálně zdůvodnilo? Televize Nova fandí českým hokejistům a bude s nimi na cestě za vítězstvím! A kvůli českému zlatu, o které věříme, že český tým bude v neděli bojovat, bude TV Nova připravena změnit i své vysílací schéma, uvedla mluvčí skupiny Nova Michaela Fričová ve sdělení novinářům. V praxi je však jasné, že televize si je dobře vědoma skutečnosti, že případné finále by její SuperStar srazilo ve sledovanosti na minimum. Program ČT 4, kde se MS v hokeji vysílá, zaznamenal za poslední dobu několik historických rekordů jak v počtu diváků, tak i podílu na publiku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).