Hlavní navigace

Nová verze MSN sází na úzkou spolupráci s Twitterem

15. 3. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Microsoft spustil v ostrém provozu novou verzi svého portálu MSN, o jejíchž přípravách jsme vás informovali již dříve. Kromě nového designu Microsoft přichystal i integraci s komunitními servery. Přímo z hlavní stránky mohou uživatelé přistupovat ke svému účtu na Twitteru, Facebooku nebo Windows Live a sledovat co právě píší jejich přátelé. Novinkou je také box ukazující aktuální žhavá témata z Twitteru. Přímo na hlavní stránce MSN je také box s přístupem do schránky zřízené v rámci služby…

Microsoft spustil v ostrém provozu novou verzi svého portálu MSN, o jejíchž přípravách jsme vás informovali již dříve. Kromě nového designu Microsoft přichystal i integraci s komunitními servery. Přímo z hlavní stránky mohou uživatelé přistupovat ke svému účtu na Twitteru, Facebooku nebo Windows Live a sledovat co právě píší jejich přátelé. Novinkou je také box ukazující aktuální žhavá témata z Twitteru. Přímo na hlavní stránce MSN je také box s přístupem do schránky zřízené v rámci služby Windows Live Hotmail.

Samozřejmě nechybí vyhledávací pole vyhledávače Bing. Jinak ale hlavní stránka patří zejména zpravodajskému přehledu: hlavní zprávy, finance, sport, celebrity, životní styl. Pro uživatele ze Spojených států umožňuje MSN nechat si zobrazit informace relevantní k lokalitě, kde se uživatel právě nachází. Od zpravodajství přes předpověď počasí po tažení místní loterie. MSN ale nevyužívá Geolocation API nebo podobné technologie – oblast je nutné nastavit ručně. (Neowin.net)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).