Hlavní navigace

Nové rubriky na Vlada.cz, chystá se redesign a podcast

5. 6. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Vláda České republiky inovovala své webové stránky na vlada.cz. Přibyly nové sekce. Jedna z nich se jmenuje Na pravou míru a soustředit by se v ní měly reakce na články z tisku. Podobnou rubriku má na svých webových stránkách i prezident Václav Klaus. Oficiální vládní web také otevřel rubriku Téma, kde se chce věnovat stěžejním tématům jako jsou třeba přípravy českého předsednictví Evropské unii v příštím roce. Posledními novými rubrikami jsou online rozhovory s úředníky a jejich představování…

Vláda České republiky inovovala své webové stránky na vlada.cz. Přibyly nové sekce. Jedna z nich se jmenuje Na pravou míru a soustředit by se v ní měly reakce na články z tisku. Podobnou rubriku má na svých webových stránkách i prezident Václav Klaus. Oficiální vládní web také otevřel rubriku Téma, kde se chce věnovat stěžejním tématům jako jsou třeba přípravy českého předsednictví Evropské unii v příštím roce. Posledními novými rubrikami jsou online rozhovory s úředníky a jejich představování veřejnosti. Do budoucna se plánuje zavést de facto podcast s reakcemi premiéra Mirka Topolánka na různé události. Zbrusu nový kabátek vládní web dostane prý ještě do konce roku. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).