Hlavní navigace

Novinka v Panoramě: Na ČT 2 hraje místo hudby Český rozhlas 3 - Vltava

6. 1. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
6. 1. 2011

Česká televize přistoupila od roku 2011 k mírné inovaci během vysílání pořadu Panorama, který nabízí každý den od 8:30 do 9:10 na programu ČT 2 pohledy panoramatických kamer z různých oblastí naší republiky. Místo anonymní hudby, která doposud sloužila jako podkres, se ozvalo vysílání třetího okruhu veřejnoprávního rozhlasu – Vltavy.

ČTĚTE TAKÉ: Nepůjde nám o sledovanost, ale o zásah cílových skupin, říkají šéfové ČT 2

Tuto novinku přijali diváci různě. Panoramu mám ráda už dlouho a Vltava mi pod ní jako podkres nevadí. Asi to bude tím, že jsem nebyla úplně nadšená z hudby předcházející, uvedla v diskusním fóru k tomuto pořadu divačka Ludmila. Mně by ani tak nevadila ta hudba, ale mluvené slovo mne rozptyluje od informací, které se chci dozvědět. Nejsem pak pořádně ani schopná se soustředit na chvíli, kdy jsou vysílány údaje k lokalitě, která mne zajímá. Jsem proto zásadně proti. Nebo ať rádio po celou dobu Panoramy vysílá jen hudbu, oponovala naopak Pavlína Burianová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).