Hlavní navigace

Novinky nabízejí čtenářské blogy

24. 11. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stále početnější skupinu internetových médií se čtenářskými blogy, kam patří mimo jiné i Lupa nebo Root, nově rozšiřuje zpravodajský server Novinky.cz. Vážení blogeři, je nám ctí Vám, čtenářům Novinek, představit weblog, kde se můžete vyjadřovat k aktuálním tématům nebo psát vlastní komentáře a postřehy. Doufáme, že Vás nový systém bude motivovat, jelikož jsme ho vytvořili právě pro Vás, kdo máte zájem se podělit, říká v úvodním příspěvku v blogu redakce Miroslav Benč, vedoucí redakce Novinek.

Stále početnější skupinu internetových médií se čtenářskými blogy, kam patří mimo jiné i Lupa nebo Root, nově rozšiřuje zpravodajský server Novinky.cz.

Vážení blogeři, je nám ctí Vám, čtenářům Novinek, představit weblog, kde se můžete vyjadřovat k aktuálním tématům nebo psát vlastní komentáře a postřehy. Doufáme, že Vás nový systém bude motivovat, jelikož jsme ho vytvořili právě pro Vás, kdo máte zájem se podělit, říká v úvodním příspěvku v blogu redakce Miroslav Benč, vedoucí redakce Novinek.

Narozdíl třeba od blogů týdeníku Respekt jdou čtenářské blogy Novinek do světa bez jakéhokoliv obsahu s výjimkou úvodního příspěvku v blogu redakce, ze kterého bylo citováno výše.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).