Hlavní navigace

Nový satelitní set-top-box Vantage nabídne Linux, čtečku SD karet a další

25. 2. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
25. 2. 2010

UVNITŘ FOTO Firma Vantage představila novinářům svůj první set-top-box, který bude disponovat dvěma operačními systémy – klasickým, známým z předchozích modelů, a Linuxem. Model označovaný jako VT-1 se má objevit na pultech v Německu během příštího týdne a počítá se také s jeho distribucí pro Českou republiku. Novinkou budou také dva HDTV tunery. Ty budou na sobě zcela nezávislé.

Nový model set-top-boxu Vantage VT-1, který se na trhu objeví od 1. března. Foto: Vantage.cz

Majitelé tohoto set-top-boxu, jehož cena byla stanovena na 650 euro (přibližně 17 tisíc korun), se tak mohou těšit na to, že jeden program mohou nahrávat a druhý sledovat, přičemž však může jít o zcela jinou družici. K dispozici bude i čtečka SD karet s kapacitou až 16 GB. Přijímač by měl být dodáván s interním dvouapůlpalcovým diskem. Ten však nebude problém nahradit jiným. Dále pak bude Vantage VT-1 disponovat veškerým komfortem, na který jsou uživatelé zvyklí a navíc bude Full HD.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).