Hlavní navigace

Obchodním ředitelem firmy Internet Retail se stal Marek Bělohoubek

23. 9. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ve společnosti, která provozuje například e-shop Kasa.cz, bude zodpovědný za obchodní aktivity na českém, slovenském i polském trhu.

Příchod nového obchodního ředitele je součástí obměny vedení Internet Retailu, která se rozběhla poté, co se v dubnu letošního roku stal jediným akcionářem firmy zlínský HP Tronic. Od června má Internet Retail nového ředitele Tomáše Machalínka i marketingovou ředitelku Andreu Čižmářovou Zavadilovou.

Marek Bělohoubek

Marek Bělohoubek

Marek Bělohubek, který v minulosti zastával například pozici výkonného ředitele ve společnosti T.S.Bohemia, se plánuje zaměřit na rozšiřování skladových zásob a zeefektivnění logistiky. Současně bez bližších podrobností uvedl, že připravuje řadu inovací pro kamenné prodejny Kasahouse.

UX DAy - tip 2

Tomáš Machalínek už v červnu naznačil, že plánované novinky by měly zjednodušit a urychlit odbavení nákupů v kamenných prodejnách.

Bělohubek začínal jako obchodník ve společnosti Diskont zabývající se prodejem výpočetní a kancelářské techniky. Později působil jako vedoucí maloobchodní prodejny I.F.T Progres (nyní KARAT Software), kde vedl obchodní a technický tým. Poté přešel do firmy LEVI International, kde to dotáhl až na obchodního ředitele. V roce 2008 se stal výkonným ředitelem olomouckého internetového prodejce elektroniky T.S.Bohemia.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Internetové novinařině se věnuje od roku 2005, kdy začal jako redaktor pracovat pro vydavatelství Internet Info.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).