Hlavní navigace

Odstartovala satelitní stanice CS Link TV, zatím jen testuje

19. 10. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 10. 2007

V satelitní platformě CS Link se dnes odpoledne objevil nekódovaný test nové televize CS Link TV. Ta získala licenci pro vysílání v srpnu a bude zaměřená především na propagaci digitálního televizního vysílání se zvláštním zaměřením na digitální satelitní vysílání na pozicích 23,5°E a 19,2°E.

CS Link TV by měla být tematickým teleshoppingovým kanálem. Vysílání bude sestaveno z několika rotujících bloků – nabídka zboží a služeb k rozvoji digitálního televizního vysílání, komunikace a elektroniky (technická zařízení, komunikační sítě, komunikační služby, televizní technologie, programy, doplňkové služby), osvětové a vzdělávací pořady z oboru, významné události z oboru, zábavné pořady, magazíny a další doplňkové služby, uvádí web CS Linku. CS Link TV by již v příštím týdnu v úterý měla přinést od půl druhé přímou reportáž ze semináře Milníky digitální televize na veletrhu Invex.

BRAND24

Parametry příjmu: Astra 1E, 11.992 GHz/H, SR 27500, FEC 3/4, kódování žádné (FTA)

Screeny z chystaného vysílání si je možné prohlédnout na webu Parabola.cz zde.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).