Hlavní navigace

Online konference o počítačových hrách

27. 3. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Ve středu 29. března v 18.30 proběhne další online konference z mezinárodní série Polylogues 2006, tentokrát zaměřená na počítačové a video hry a jejich sociální a politické souvislosti. Podrobnosti o tom, jak přenos sledovat, naleznete na stránkách Polylogů. Celou sérii pořádá nevládní nezisková organizace CIANT a Ústav informačních studií a knihovnictví Univerzity Karlovy ve spolupráci s výzkumnou sítí pro multimediální umění MARCEL. Projekt rovněž podporuje česká akademická síť CESNET. Na…

Ve středu 29. března v 18.30 proběhne další online konference z mezinárodní série Polylogues 2006, tentokrát zaměřená na počítačové a video hry a jejich sociální a politické souvislosti. Podrobnosti o tom, jak přenos sledovat, naleznete na stránkách Polylogů.

Celou sérii pořádá nevládní nezisková organizace CIANT a Ústav informačních studií a knihovnictví Univerzity Karlovy ve spolupráci s výzkumnou sítí pro multimediální umění MARCEL. Projekt rovněž podporuje česká akademická síť CESNET. Na konferenci zazní sedm přednášek od přispěvatelů z několika zemí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je ředitelem médií vydavatelství Internet Info. V letech 2005 – 2008 působil jako šéfredaktor serveru Lupa.cz. Vystudoval Fakultu informatiky MU a Fakultu sociálních věd UK. Online komunikaci se věnuje i na svém blogu www.alesmiklik.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).