Hlavní navigace

Pětka potvrdila, že registrací Šestky a Sedmičky si jistí názvy dvou nových kanálů

2. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Patentový úřad registroval číslice 7 a 9, podle marketingového ředitele Pětky Jiřího Haramula je ale Devítka v databázi úřadu obrácená. Televize si registrovala Šestku.

Loga s číslicemi šest a sedm, které si minulý týden nechal u patentového úřadu registrovat provozovatel nové české televize Pětka, jsou názvy dalších dvou potenciálních kanálů této televizní skupiny. Týdeníku Marketing&Media to řekl marketingový ředitel Pětky Jiří Haramul. Server DigiZone.cz, který o nových ochranných známkách Pětky informoval jako první začátkem tohoto týdne, v databázi patentového úřadu narazil na loga Sedmičky a Devítky.

K TÉMATU: Televize Pětka si registruje loga dalších dvou čísel – Sedmičku a Devítku

UX DAy - tip 2

Haramul upřesnil, že registrovaná čísla jsou Šestka a Sedmička. Grafické zobrazení loga Šestky však Úřad průmyslového vlastnictví do své databáze zanesl obrácené vzhůru nohama, takže z něj byla patrná číslice devět. “TV Pětka myslí na budoucnost. Přestože provozovatel v tuto chvíli neuvažuje o rozšíření nabídky televizních stanic, tuto možnost s výhledem do dalších let s ohledem na strategické cíle nevylučuje,” vysvětlil Haramul týdeníku M&M.

Pětka se celoplošnou televizní stanicí zaměřenou výhradně na českou zábavu. Provozuje ji stejná společnost jako pražskou a středočeskou TV Metropol. Investorem obou stanic a jejich většinovým vlastníkem je spolumajitel Mostecké uhelné Luboš Měkota.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).