Hlavní navigace

Podívejte se, co bude vysílat česko-vietnamská Ethnic TV

29. 5. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
29. 5. 2009

Česko-vietnamská televize Ethnic TV, která na satelitu Hotbird 13 st. vých. startuje v pondělí 1. června, nabídne ve svém vysílání zpravodajství, filmový magazín, hitparádu nebo také magazín pro mladé. Vyplývá to z programového schématu, který server DigiZone.cz obdržel od vedení stanice a nyní si ho mohou prohlédnout i naši čtenáři. Ve zpravodajství bude Ethnic TV využívat servisu ČTK.

K TÉMATU: Má program Ethnic TV pro Vietnamce v Česku naději na úspěch?

Denně se budou vysílat také malé zprávy, které budou zkrácenou verzí těch velkých, chybět nebude ani monitoring tisku nebo téma dne. S denní periodicitou se bude vysílat také jazykový kurz češtiny, ve kterém se bude využívat časté periodicity a každý díl se bude odehrávat v určitém prostředí. Chybět nebude ani kurz češtiny pro předškolní děti. Zajímavý pro diváky jistě bude i filmový magazín, který se zaměří na novinky v našich kinech a nabídne i okénko asijských filmů.

ČTĚTE TAKÉ: Menšiny v Česku budou mít svou satelitní televizi

BRAND24

V pořadu Fashion se pak diváci seznámí s novinkami ze světa módy a trendy z přehlídkových mol. Vysílání Ethnic TV bude myslet i na muže. V pořadu On Route jim chce nabídnout aktuality ze světa motosportu, především pak informace o automobilech a tipy na jejich výhodný nákup. Stanice chystá pro diváky také hitparádu, a to jak vlastní tak i převzatou. Teens magazín budou vytvářet pro změnu mladé bloggerky. V budoucnu chce Ethnic TV vyhlásit také soutěž Miss Vietnam.

DOKUMENT: Seznam pořadů Ethnic TV s popisky (XLS, 86 kB)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).