Hlavní navigace

Podívejte se na první znělky TV Pohoda, která startuje v pondělí

21. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Server DigiZone.cz přináší svým čtenářům exkluzivně první tři upoutávky nové digitální televize Pohoda, která odstartuje v multiplexu 4 už v pondělí.

25. června odstartuje v zemském multiplexu 4 své vysílání nová digitální plnoformátová televize Pohoda. Ačkoliv program se v této síti objeví až v pondělí, čtenáři serveru DigiZone.cz se už nyní mohou podívat na jeho první upoutávky. Jde o tři promo spoty, které naše redakce obdržela přímo od zástupců této televizní stanice, která bude rodinným kanálem. Autorem myšlenky, tedy to, co ve videu má být, zvolený podkres a v jakém čase je umístěné logo, je kreativní tým TV Pohoda, zpracování zadání dostalo na starosti ostravské QQ Studio.

ČTĚTE TAKÉ: TV Pohoda se objeví v některých oblastech ještě před 25. červnem

QQ Studio není v oblasti televizní grafiky a promotion žádným nováčkem. Stačí uvést, že je například autorem znělek nebo designu pro pořady Bludiště, Bydlení je hra, Hodina pravdy, Ta naše povaha česká, Medúza nebo Na stopě. Z výčtu jen několika málo formátů vyplývá, že v této oblasti studio spolupracovalo doposud především s Českou televizí. Jak uvedla pro server DigiZone.cz výkonná ředitelka televize Pohoda Renata Červená, další promotion je v současné době ve stádiu výroby. Jedná se například o to, které bylo umístěné na facebookový profil stanice.

Promo spot, kterým televize Pohoda zahájí své vysílání.

BRAND24

Image spot televize Pohoda – skákající chlapec na posteli

Tento self prom spot bude uvádět hudební videoklip.

Který ze self promo spotů se vám líbí nejvíce?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).