Hlavní navigace

Pondělní Host Radiožurnálu se bude věnovat také krachu Z1

13. 2. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
13. 2. 2011

Tématem dopoledního pořadu Host Radiožurnálu na Českém rozhlase 1 bude mimo jiné také proces digitalizace. Do studia přijde od 10:05 mediální odborník a šéfredaktor oborového časopisu Marketing&Media Daniel Köppl. Pořad trvá necelou hodinu a téma rozhovoru vyplývá z anotace, kterou rozhlas zaslal novinářům. Zájemci mohou posílat své dotazy například prostřednictvím Facebooku.

ČTĚTE TAKÉ: Zdeněk Šámal: Televize Z1 chtěla odejít z DVB-T, stálo ji 40% nákladů

Jaká je budoucnost tuzemských digitálních televizí, když jedna nedávno zkrachovala a další zatím nevydělávají?, ptá se mimo jiné Český rozhlas a zároveň tak zve na jedno z témat Hosta Radiožurnálu. Dá se tedy očekávat, že na ČRo 1 se bude mimo jiné hovořit o nedávném krachu zpravodajského kanálu Z1 a také budoucnosti digitálního terestrického vysílání. Dále se budou řešit příležitosti pro obchodníky v době svatého Valentýna a budoucnost deníků v tabletech a čtečkách.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).