Hlavní navigace

Portál Atlas partnerem ICQ

30. 6. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Server Živě.cz přinesl informaci, že portál se Atlas stal partnerem ICQ pro Českou republiku. Měl by se tak tedy starat o lokalizaci jednoho z nejoblíbenějších komunikačních klientů, o správu české verze webových stránek ICQ a v neposlední řadě také o prodej reklamy v ICQ v České republice. Snažili jsme se získat další informace, ovšem Atlas se zatím nechce k tomuto dále vyjadřovat. Již dříve však pro Lupu technický a produktový ředitel Atlasu Petr Šnajdr uvedl, že ICQ patří k prioritám. (Živě…

Server Živě.cz přinesl informaci, že portál se Atlas stal partnerem ICQ pro Českou republiku. Měl by se tak tedy starat o lokalizaci jednoho z nejoblíbenějších komunikačních klientů, o správu české verze webových stránek ICQ a v neposlední řadě také o prodej reklamy v ICQ v České republice. Snažili jsme se získat další informace, ovšem Atlas se zatím nechce k tomuto dále vyjadřovat. Již dříve však pro Lupu technický a produktový ředitel Atlasu Petr Šnajdr uvedl, že ICQ patří k prioritám. (Živě.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).