Hlavní navigace

Přihlášky do soutěží Junior Internet už jen do konce ledna

11. 1. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Uzávěrka přihlášek do letošních soutěží projektu Junior Internet se blíží. Děti a mladí lidé do 18 let mohou své přihlášky zasílat do 31. ledna. Soutěží se ve třech kategoriích: JuniorWeb (webových stránky a internetové projekty), JuniorText (literární práce na téma Internet – výhoda pro znevýhodněné) a nově JuniorDesign. Ta by měla podpořit mladé webdesignery a grafiky, kterých na českém Internetu přibývá. Z dosavadních přihlášených prací je vidět, že úroveň je velmi vysoká, řiká Jiří Peterka,…

Uzávěrka přihlášek do letošních soutěží projektu Junior Internet se blíží. Děti a mladí lidé do 18 let mohou své přihlášky zasílat do 31. ledna. Soutěží se ve třech kategoriích: JuniorWeb (webových stránky a internetové projekty), JuniorText (literární práce na téma Internet – výhoda pro znevýhodněné) a nově JuniorDesign. Ta by měla podpořit mladé webdesignery a grafiky, kterých na českém Internetu přibývá. Z dosavadních přihlášených prací je vidět, že úroveň je velmi vysoká, řiká Jiří Peterka, koordinátor projektu. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).