Hlavní navigace

Prima love odsouvá premiérové Zoufalé manželky až na půlnoc. Fanoušci se bouří

10. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

K další programové změně na ženském kanálu Primy má dojít od 18. října. Důvodem je zařazení slovenské verze reality show Farmář hledá ženu do hlavního vysílacího času.

Až od půlnoci bude Prima love vysílat premiérové díly poslední řady amerického seriálu Zoufalé manželky. Po nedávném rozhodnutí zařadit novou řadu tohoto seriálu na 23:20, které se setkalo s nevolí jeho příznivců, dochází k ještě radikálnější změně. Důvodem je rozhodnutí Primy zařadit na čtvrteční večery slovenskou verzi populární reality show Farmář hledá ženu, která sklízí úspěchy na mateřském programu Prima family.

K TÉMATU: Prima love dopředu pohřbila poslední řadu Zoufalých manželek. Nasadí ji až od 23:20

Podle programových plánů Primy love, zveřejněných na internetových stránkách této televize, dojde k posunu začátku Zoufalých manželek od čtvrtka 18. října. V tento den Prima love poprvé odvysílá slovenského Farmáře. Jeho začátek naplánovala na 21:40, po britské reality show Zhubni, nebo přiber! Na rozdíl od české verze Farmáře je slovenská o poznání bulvárnější a výrazně se od „primácké“ liší.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Prima love okopíruje Joj Plus, bude dávat americký X Factor pár dní po jeho premiéře

Fanoušci Zoufalých manželek další posun vysílacího času seriálu kritizují. Už po rozhodnutí Primy nasadit poslední řadu od 23:20 hod. vznikla na Facebooku protestní stránka „Nechceme Zoufalé manželky po 23 h.“. Její členové upozorňují na fakt, že Prima love vysílá v mnohem příznivějších časech mnohokrát opakovaný seriál Sex ve městě, zatímco premiérové seriály odsouvá do časů, kdy je může sledovat jen zlomek diváků.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).