Hlavní navigace

Nové počasí na Primě od příštího týdne. S Meteopressem televize končí

26. 3. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
26. 3. 2010

Novou podobu zpravodajské relace o počasí, tedy bez rosniček, nasadí televize Prima již od příštího týdne. Poslední, kdo by měl v neděli točit, je Lucie Váchová, potvrdil serveru DigiZone.cz zdroj obeznámený se situací, který si nepřál být jmenován. Skutečnost, že nové počasí se objeví na Primě již od příštího týdne, potvrdila Blesku tisková mluvčí české komerční dvojky Jana Kocová.

K TÉMATU: Prima šetří, zruší rosničky. Počasí nabídne jen formou infografiky

Jednání o podobě počasí na Primě ještě stále probíhají. Podle našeho zdroje dokonce nebude stanice z pražské Palmovky odebírat od společnosti Meteopress ani data a grafiku. Je tedy otázkou, na koho se obrátí a zdali si vše bude vyrábět sama, tzv. in-house. Ještě stále čekáme na reakci Primy. Chtěla snížit náklady, a tak jsme navrhli několik možností. Zatím se ale nevyjádřila, uvedl pro deník Blesk ve středu jednatel společnosti Meteopress Milan Folkman. Teď už je však jasné, že se s Meteopressem nedohodl.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).