Hlavní navigace

Prima začala natáčet Černé vdovy. Drama o třech manželkách, které už to přestalo bavit

1. 9. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: FTV Prima
UVNITŘ FOTOGALERIE A VIDEO – Osmidílný seriál vzniká jako adaptace finské předlohy Mustat Lesket z roku 2014. Ta má zatím dvě řady, každou po 12 dílech.

Renatu, Johanu a Veroniku spojuje přátelství a firma, ve které pracují jejich manželé. Nějaký ten pátek v manželství už mají za sebou, i když jim je jen kolem třiceti. Johanu manžel bil, Renatin manžel se znenadání začal chovat jako gangster a manžel Veroniky s ní odmítal spát. Následně mu pak v šuplíku pod postelí našla časopisy s gay pornem.

V hlavních rolích seriálu se představí Jitka Čvančarová, Jana Plodková, Lucia Siposová, Boleslav Polívka a Filip Blažek. Primácké Černé vdovy režíruje Radek Bajgar.

ČTĚTE TAKÉ: Prima vstupuje do podzimní sezóny i s novým grafickým obalem své vlajkové lodi

Prohlédněte si nové zpravodajské studio televize Prima

Podzimní tisková konference televize Prima v obrazech

Hrdinky poznáváme v okamžiku, kdy jedou se svými manžely na chatu k jezeru. I když jsou přehlíženy a občas i ponižovány, tváří se naprosto klidně. A podivně klidně se tváří také v okamžiku, kdy člun s jejich muži najednou uprostřed jezera vylétne do povětří. Všechny tři pozůstalé jsou nyní šťastné, že začnou žít nový život. Jejich představy se ale zdaleka nepotkávají se skutečností. Detektiv, který případ vyšetřuje, brzy zjistí, že nešlo o nešťastnou náhodu.

BRAND24

Já jsem se strašně těšila, když mě oslovila Prima a Radek Bajgar, protože přišli s touhle šílenou holkou Veronikou, která nejdříve koná a až pak přemýšlí. Je to taková spontánní bytost, prozradila Lucia Siposová o postavě, kterou v Černých vdovách ztvární.

V hlavních rolích: Jitka Čvančarová, Jana Plodková, Lucia Siposová, Boleslav Polívka, Filip Blažek, dále pak Jan Vondráček, Jan Hájek, Dana Batulková, Jiří Maryško, Martin Myšička, Marek Lambora, Pavla Beretová a další. Režie: Radek Bajgar. Scénář: Mirka Zlatníková, Michaela Strnad, Milan Tesař, Pavel Gothard, Radek Bajgar. Producent: Petr Erben, Good TV.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).