Hlavní navigace

Primu i Český rozhlas opouští tiskoví mluvčí

11. 2. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 2. 2007

Televizi Prima a Český rozhlas opouští jejich mluvčí. Jana Malíková zamíří z Primy na Ministerstvo vnitra, kde bude řídit odbor tisku a public relations, Ladislav Pavlík odchází z ČRo do pojišťovny GDII. Oba se rozhodli změnit působiště dobrovolně. Pavlík odešel už k 9. únoru, Malíková na Primě zůstane do 18. března.

BRAND24

Televize Prima pro mne je srdeční záležitostí. Dostala jsem však velmi zajímavou nabídku, kterou jsem skutečně chtěla přijmout. V Prima TV působím už přes šest let a ráda bych nyní dále rozvinula své zkušenosti a věnovala se i jinému prostředí, než jen televiznímu, vysvětlila Malíková. Kdo ji vystřídá na pozici mluvčí a vedoucí tiskového a PR oddělení, Prima zatím neví. Jméno nového mluvčího však televize slíbila oznámit v blízké době.

Ladislav Pavlík odchází z veřejnoprávního rozhlasu po půldruhém roce. Dočasně jej nahradí ředitel odboru marketingu a public relations René Zavoral a zaměstnanec tiskového oddělení ČRo Jakub Ptačinský. Odchod z rozhlasu Pavlík zdůvodňuje návratem šéfa marketingu Reného Zavorala, což podle něj povede k zakonzervování současného stavu místo výrazných změn. Pojišťovna GDII, do níž Pavlík odchází, chce v České republice nabízet povinné ručení a havarijní pojištění motorových vozidel.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).