Hlavní navigace

Přiznání k dani přímo z vašeho účetního programu

28. 2. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Ministerstvo informatiky ve spolupráci s vývojáři ekonomického softwaru rozšířilo nabídku služeb Portálu veřejné správy o elektronická daňová přiznání k dani z přidané hodnoty, k dani z příjmu, k dani silniční a k dani z nemovitostí. Podnikatelé tak mohou daňová přiznání odevzdávat prostřednictvím stejného počítačového programu, který jim už od loňského roku umožňuje elektronicky zasílat důchodové listy zaměstnanců, přihlášky a odhlášky k nemocenskému pojištění a povinné údaje do statistiky o…

Ministerstvo informatiky ve spolupráci s vývojáři ekonomického softwaru rozšířilo nabídku služeb Portálu veřejné správy o elektronická daňová přiznání k dani z přidané hodnoty, k dani z příjmu, k dani silniční a k dani z nemovitostí. Podnikatelé tak mohou daňová přiznání odevzdávat prostřednictvím stejného počítačového programu, který jim už od loňského roku umožňuje elektronicky zasílat důchodové listy zaměstnanců, přihlášky a odhlášky k nemocenskému pojištění a povinné údaje do statistiky o pohybu zboží uvnitř Evropské unie. Takový počítačový program, který umí přímo komunikovat s Portálem veřejné správy, dnes nabízí už téměř 200 softwarových firem. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).