Hlavní navigace

Provozovatel Filmu+ zastupuje nově kanály MTV. Dočkáme se MTVN HD?

31. 1. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
31. 1. 2011

Společnost IKO Cabel, která je provozovatelem kanálů Film+, DoQ, Fishing and Hunting, zastupuje v České republice a na Slovensku od ledna nově také kanály společnosti MTV Networks. Firma to dnes oznámila prostřednictvím tiskové zprávy. Jde konkrétně o stanice Nickelodeon, Nick Jr., VH1, VH1 Classic, MTV Rocks, MTV Hits, MTV Dance a také MTVN HD.

ČTĚTE TAKÉ: Kanál Film+ ve 3D? Zatím to nebude tak horké

Některé stanice nejsou v tuto chvíli na českém trhu dostupné. To se týká například posledního jmenovaného kanálu. Rozšířením našeho portfolia o dva dětské kanály a dalších šest hudebních programů se nám podařilo uspokojit stále sílící poptávku po zábavě v nejvyšší kvalitě pro celou rodinu, uvedla při této příležitosti Regional Sales Manager a Managing Director společnosti Erika Luzsicza.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Průzkum Filmu+: Češi nejvíc milují pohádky a filmy se šťastným koncem

Uzavření dohody o distribuci TV kanálů MTV Networks International prostřednictvím mediální společnosti IKO Cable, považuji za klíčový krok k rozšíření a k další expanzi našeho vysílání do České a Slovenské republiky, konstatovala Regional Sales Manager a Emerging Markets Manager MTV Networks International Diana Jawad. O program MTVN HD se dlouhodobě zajímala satelitní služba Skylink, do své nabídky však kanál prozatím nezařadila.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).