Hlavní navigace

[Doplněno] První blog, který se stal oficiálním partnerem českého filmu!

28. 2. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Internetový deníček Laco stále bloguje se stal oficiálním partnerem nového českého filmu Zdeňka Svěráka jménem Vratné láhve. Minulý týden jsem byl Zdeňkem Svěrákem požádán, zda by se můj blog nemohl stát mediálním partnerem jeho nového filmu Vratné lahve, jehož natáčení začne již zhruba za dva týdny. Přiznám se, že jsem si vzal pár dní na rozmyšlenou. Trošku mě totiž zamrzelo, že televizní práva na tento snímek zakoupila TV Nova. Myslím, že logo mého blogu by se na plátnech kin mnohem lépe…

Internetový deníček Laco stále bloguje se stal oficiálním partnerem nového českého filmu Zdeňka Svěráka jménem Vratné láhve. Minulý týden jsem byl Zdeňkem Svěrákem požádán, zda by se můj blog nemohl stát mediálním partnerem jeho nového filmu Vratné lahve, jehož natáčení začne již zhruba za dva týdny. Přiznám se, že jsem si vzal pár dní na rozmyšlenou. Trošku mě totiž zamrzelo, že televizní práva na tento snímek zakoupila TV Nova. Myslím, že logo mého blogu by se na plátnech kin mnohem lépe vyjímalo vedle loga České televize. Doživotní permanentka pro dvě osoby na všechna představení Divadla Járy Cimrmana mě ale nakonec přesvědčila, říká autor zmiňovaného blogu. (Laco stále bloguje)

28. února 2006, Aleš Miklík, doplnění: podle vyjádření Ladislava Bittnera je zmíněná informace nepravdivá. „Můj článek na blogu, na který zprávička odkazuje, je cimrmanovskou mystifikací, netradičním pokusem o to, jak upozornit na nové stránky o chystaném českém filmu. Podobně mystifikačně jsem informoval například o novém webu Mentos,“ sdělil nám Ladislav Bittner.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).