Hlavní navigace

Sledovanost Fandy se nevymyká normálu. Nejúspěšnější pořad měl včera 22 tisíc diváků

2. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na první pohled nízká čísla jsou v podstatě srovnatelná s tím, když do peoplemetrového měření vstupovaly konkurenční stanice Prima Cool a Prima love.

Přesto, že stanice Fanda z rodiny televize Nova vykázala v první den měření peoplemetry podíl na publiku (share) pouze 0,46 %, nejde o žádný špatný výsledek, jak by si možná mohli naši čtenáři myslet. Číslo odpovídá téměř tomu, jako když do peoplemetrového měření vstoupila 1. května loňského roku Prima love. Ta tehdy vykázala celodenní share 0,64 % a po prvním týdnu ji sledovalo 0,69 % publika. Podobně na tom byla před třemi letyPrima Cool s týdenním podílem 0,74 %.

BRAND24

K TÉMATU: Gympl a Cesty domů v pondělí dělily jen tři tisíce diváků, Prima se přiblížila Nově

Podle informací serveru DigiZone.cz byl v první den peoplemetrového měření Fandy nejsledovanější scifi seriál „V“, který si nenechalo ujít 22 tisíc diváků (share 0,58 %), následovaný erotickým zpravodajstvím Red News s 19,5 tisíci diváky (share 0,7 %). Na třetím místě se umístil dokumentární formát Zničeno ve vteřině, který zaujal 18,5 tisíce diváků (share 0,59 %). Čtenáři by si také měli uvědomit fakt, že Fanda je šířen oproti ostatním neplaceným kanálům Novy v multiplexu 4, který má prozatím omezené pokrytí. Digital Broadcasting ovšem neustále pracuje na jeho vylepšení.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).