Hlavní navigace

Radek Hulán prý prodá svůj blog v aukci

22. 4. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Radek Hulán, relativně známá a kontroverzní postava na českém Internetu, prodá svůj blog v aukci. Alespoň to tedy píše na svých stránkách. Blog myego.cz půjde prý do aukce 1. května na fóru Webtrh.cz. Na prodej má být doména včetně celého obsahu tj. i všech článků na blogu doposud publikovaných. Radek Hulán si ovšem vyhrazuje právo svůj blog neprodat pokud nejvyšší nabídka nepřesáhne půl milionu korun. Pro srovnání dodejme, že doména dgx.cz, na které vedle blogu La Trine sídlilo i několik…

Radek Hulán, relativně známá a kontroverzní postava na českém Internetu, prodá svůj blog v aukci. Alespoň to tedy píše na svých stránkách. Blog myego.cz půjde prý do aukce 1. května na fóru Webtrh.cz. Na prodej má být doména včetně celého obsahu tj. i všech článků na blogu doposud publikovaných. Radek Hulán si ovšem vyhrazuje právo svůj blog neprodat pokud nejvyšší nabídka nepřesáhne půl milionu korun. Pro srovnání dodejme, že doména dgx.cz, na které vedle blogu La Trine sídlilo i několik diskuzních fór, byla před krátkou dobou vydražena za 66.666 korun. Blog Radka Hulána dříve sídlící na doméně radekhulan.cz obsadil čtvrté místo v naší anketě Křišťálová Lupa 2007 v katego­rii Blog.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).