Hlavní navigace

Radio BOB!, novinka v německém DAB+. V Česku hraje z Drážďan

15. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 9. 2011

Od počátku tohoto týdne byla do německého celoplošného vysílání v systému DAB+ zařazena rozhlasová stanice Radio BOB! (doposud byla ve fázi testu). Největší šance na zachycení tohoto programu platí pro vysílač v Drážďanech, což už nám v diskusním fóru potvrdil také jeden z našich čtenářů. Zachycení dalších lokalit se na území Česka v podstatě rovná nule.

BRAND24

K TÉMATU: Německo spouští digitální rozhlas DAB+. Příjem v Česku je s otazníkem

Radio BOB! je oblíbenou rozhlasovou stanicí z Hesenka, která posluchačům přináší rockové skladby zaměřené především na skupiny od roku 1970 do roku 1980. Hudba je prokládána mluveným slovem moderátorů a také zpravodajstvím, které se orientuje nejen na tento region, ale také celé Německo a nejdůležitější dění ze světa. Radiu BOB! se tímto výrazně rozšiřuje pokrytí. Doposud bylo šířeno pouze prostřednictvím VKV vysílačů v Hesensku. Jeho webové stránky mohou zájemci najít na adrese: http://radiobob­.de/, kde je také k dispozici jeho on-line stream.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).