Hlavní navigace

Ředitel Telefóniky je s O2TV spokojen, čísla za letošek však hovoří jinak

21. 10. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 10. 2009

Předseda představenstva a generální ředitel telekomunikačního operátora Telefónica O2 Salvador Anglada si v rozhovoru pro deník právo pochválil úspěšnost ADSL a televize přes internetový protokol O2TV. „Tyto produkty jsou bezesporu velmi úspěšné,“ uvedl doslova a dodal, že o úspěch se začínají hlásit i další služby. Jde především o mobilní internet.

ČTĚTE TAKÉ: Telefónica získala pro O2TV ve druhém čtvrtletí pouze pět tisíc zákazníků

U vysokorychlos­tního připojení ADSL i internetové televize se nám daří výrazně zvyšovat náš tržní podíl, řekl Anglada s tím, že u internetové televize vykazuje společnost jako jediná v současnosti rostoucí podíl na trhu. Jeho slova o úspěšnost IPTV produktu O2 TV jsou poměrně překvapivá, protože z několika posledních výsledků hospodaření této firmy vyplývá, že o ní zájem příliš není. Za kvartál I/2009 se podařilo O2 získat pro svou IPTV službu 13 tisíc zákazníků, ve druhém čtvrtletí už to bylo jen 5 tisíc.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).