Hlavní navigace

Rockaway hlásí další investici. Vyhlédli si ProductBoard Huberta Palána

7. 5. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Tentokrát nejde o e-commerce, ale o produktový management. Skupina Jakuba Havrlanta vstoupila do projektu, který se zatím dostal do fáze betatestování.

Rozšíření týmu, je podle zakladatele ProductBoard hlavní důvod investice, kterou dostali od Rockaway. Ani jedna ze stran nechce komentovat částku, ale jde o klasickou seed investici, takže investor získává minoritní podíl.

Za projektem stojí Hubert Palán, který si svůj startup založil po odchodu z Good Data, kde měl na starosti právě produktový management. Druhým zakladatelem je Daniel Hejl. Služba zjednodušuje produktovým manažerům orientaci v průběhu vývoje produktu, plánovat další vývoj a nastavovat priority. Nástroj vychází z principů customer-centric designu a populárního produktového frameworku Jobs-to-be-done.

V současné chvíli Palán a spol. dokončují uzavřené betatestování s produktovými manažery po celém světě, otevřenou betu nabídne během následujících měsíců. “ProductBoard představuje ideál startupu, se kterými chceme spolupracovat. Máme od něj velká očekávání,” tvrdí Dušan Zábrodský - Havrlantův muž pro startupy. 

ebf - partner 1

Nový člen rodiny Rockaway tak bude zapojen do ekosystému skupiny a bude moci využívat její infrastrukturu. “V tuto chvíli máme pobočky v Praze a Silicon Valley. Náš byznys je v Americe, v České republice jsou však vynikající talenty, Rockaway nám může pomoci na obou místech,” vysvětluje Hubert Palán

Kromě startupů skupina Rockaway pro letošek ohlásila dva finanční projekty. Crowdfundingový Fundlift, který má poskytnout prostor pro menší investory, kteří nemají se startupy příliš zkušeností a pak i speciální bankovní službu pro mladé

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Po klasickém desetiletém novinářském kolečku (on-line, papír, televize) se vrátil zase na web a je mu dobře. Více na LinkedIn.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).