Hlavní navigace

Samsung rozšířil počet aplikací pro děti ve svých chytrých televizorech o dalších pět

10. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nové aplikace nabízí Samsung zákazníkům nejen na své platformě Smart TV, ale také prostřednictvím mobilních telefonů a tabletů. Celkem už jich firma na český trh uvedla tři desítky.

Uživatelé chytrých televizorů značky Samsung mohou kromě Pexesa Českého rozhlasu najít na této platformě i další aplikace určené nejmenším uživatelům. Jde konkrétně o Dvojice, Hláskování, Třídění obrázků, Počítadlo a Skládačku. Samsung v současné době nabízí už třicet lokalizovaných aplikací pro český trh, čímž si v tomto směru udržuje vedoucí pozici. Cílem aplikace Dvojice je přiřadit k obrázku první písmeno jeho názvu, v rámci Hláskování musí dítě seřadit písmena tak, aby vytvořila název objektu na obrázku, v Třídění obrázků se přiřazují počáteční písmena, u Počítadla se čísla seřazují vzestupně od nejmenšího po největší a u Skládačky se přesouvají části obrázků tak, až se složí celek.

BRAND24

RECENZE: Samsung UE46F6800: osm tunerů, výtečná multimédia a skleněný vzhled

Samsung je průkopníkem nejen v kategorii chytrých televizorů. Vždy se snažíme splnit představy a potřeby našich zákazníků. Proto stále obohacujeme nabídku lokálních aplikací, tak aby byla nejširší na tuzemském trhu, uvedl při této příležitosti obsahový specialista Smart TV Samsungu Pavel Mizera. Aplikace jsou zároveň dostupné také na mobilních telefonech. V tabletech se objeví další tři novinyky – Osmisměrka, Spojovačka a Bludiště. Nejmenší uživatelé si tak nyní mohou užít pětici nových her se zábavně-vzdělávací tematikou nejen na inteligentních televizorech ale nově i v chytrých telefonech a tabletech, dodal Mizera.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).