Hlavní navigace

Sázkový servis Sazky už na teletextu České televize nenajdete

14. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
14. 3. 2011

Loterijní společnost Sazka ukončila na teletextových stránkách České televize distribuci svého servisu pro sázkaře. Informace byla zveřejněna prostřednictvím stránky na komunitním portálu Facebook. Sazka končí s teletextem! Tak nám nenadávejte, až nenajdete v teletextu Sportku. Nijak to neovlivníme, uvádí profil teletextu na webu.

ČTĚTE TAKÉ: O teletext je i v době digitalizace stále zájem

Sazka je v současné době v problémech. Začátkem března na ni podala společnost KKCG Structured Finance návrh k uvržení do insolventního řízení. KKCG u soudu argumentovala tím, že Sazka je v platební neschopnosti. Následně Městský soud v Praze rozhodl o tom, že firma může s majetkem nakládat pouze pod dohledem a souhlasem předběžného insolvenčního správce. Vyplácení výher sázkařům však zatím není ohroženo. Sazka je druhou společností, která v krátké době ukončila svou působnost na teletextu ČT. Již začátkem roku se k tomuto kroku odhodlala Fortuna.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).