Hlavní navigace

Sedm placených kanálů v CS Linku měsíčně jen za 222 Kč od T&T

23. 11. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
23. 11. 2007

Společnost Trade and Technology, která je jedním z distributorů karet pro příjem placených kanálů ze satelitní platformy CS Link, chystá pro své zákazníky od prosince řadu novinek. V první řadě půjde o tři nové programy, a to Novu Cinema a slovenské kanály veřejnoprávní televize Jednotka a Dvojka. Kanály budou zařazeny mezi neplacené a uživatel TT Karty si jejich příjem může aktivovat za jednorázový manipulační poplatek 199,– Kč vč. DPH.

Uživatelé, kteří dosud nemají na své kartě Novu, si ji mohou aktivovat za 399,– Kč vč. DPH. V případě zájmu o TV Nova, Nova Cinema, Jednotku a Dvojku zaplatí za tyto čtyři programy manipulační poplatek 499,– Kč vč. DPH. Všechny nově registrované TT Karty získají automaticky přístup ke všem novým neplaceným programům.

Další příjemnou novinkou je aktivace balíčku MULTI, který obsahuje nabídku sedmi programů. Konkrétně se jedná o filmové NONSTOP KINO a FILM BOX, dokumentární Viasat Explorer a Viasat History, Galaxii sport, dětský Jim Jam a erotickou Spice. A jeho cena? 222,– Kč měsíčně vč. DPH.

Uživatelé TT Karet, kteří v současné době již mají individuálně předplaceny některé programy, které jsou obsaženy v balíčku MULTI, automaticky a bezplatně získají přístup k celému balíčku, a to až do konce již předplaceného období. Předplatitelé balíčku MULTI získávají po dobu předplatného zároveň přístup k programu Nova Cinema a programům Slovenské televize Jednotka a Dvojka.

BRAND24

Těžký úder konkurenci, říkáte si? Tím stále ale nabídka společnosti Trade and Technology nekončí. Po celý prosinec budou všem registrovaným uživatelům TT Karet bezplatně aktivovány programy Nova Cinema a Slovenská televize Jednotka i Dvojka. Dále budou v období od 3. do 11. prosince všem uživatelům karet bezplatně k dispozici všechny programy nového programového balíčku MULTI. Během volného vysílání se tak budou moci nezávazně přesvědčit, zda budou, nebo nebudou mít o kanály zájem.

Tisková zpráva od společnosti Trade and Technology.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).