Hlavní navigace

Šéf digitalizace ČT bude radit divákům on-line

13. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
13. 10. 2008

Česká televize si pozvala na čtvrteční chat od půl páté odpoledne jako hosta vedoucího projektu digitalizace ČT Pavla Hanuše. Ten bude návštěvníkům odpovídat právě na otázky spojené s tímto procesem. Bez nadsázky se dá říci, že letošní a příští rok jsou pro přechod na digitální televizní vysílání v ČR naprosto přelomové, uvádí svého hosta web zpravodajského programu ČT 24. Česká televize zahájila v říjnu šíření DVB-T na Českobudějovicku a ve středních Čechách, tak se můžete ptát právě na něj. Při otázkách ohledně expanze vám může pomoci i naše příloha Pozemní digitální televize.

MMF24

PŘÍLOHA: Pozemní digitální televize – Mapy pokrytí: Síť 1 (ČT, ČRo)

Pavel Hanuš by měl odpovědět také na to, jak nejlépe postupovat při ukončování analogového a zapínání digitálního vysílání, jak se bude digitalizace dál rozvíjet, jaké vhodné prostředky v té které oblasti zvolit atd. Svou otázku můžete položit už dnes na této adrese. Při rozmýšlení otázek by vám mohla pomoci např. skutečnost, že už tento měsíc se rozšíří signál veřejnoprávního multiplexu např. do Prahy, na Chebsko, Ostravsko, Ústecko a Brněnsko.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).