Hlavní navigace

Server RapidShare měl o víkendu velké problémy

21. 1. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Někteří čtenáři nás upozornili na víkendové problémy s dostupností serveru RapidShare, známé internetové úschovny dat. Největší problémy měl populární web během sobotního odpoledne a večera. Během neděle již server fungoval. Po Internetu se začala šířit fáma, že za výpadkem stojí zásah proti pirátům, kteří RapidShare i přes přísný zákaz často využívají k šíření nelegálních kopií programů, her i filmů. Ostatně i kinorip, o jehož příběhu píšeme v dnešním článku Případ kinorip: od klukoviny k…

Někteří čtenáři nás upozornili na víkendové problémy s dostupností serveru RapidShare, známé internetové úschovny dat. Největší problémy měl populární web během sobotního odpoledne a večera. Během neděle již server fungoval. Po Internetu se začala šířit fáma, že za výpadkem stojí zásah proti pirátům, kteří RapidShare i přes přísný zákaz často využívají k šíření nelegálních kopií programů, her i filmů. Ostatně i kinorip, o jehož příběhu píšeme v dnešním článku Případ kinorip: od klukoviny k jedné z největších pirátských kauz (aktualizováno), se objevil právě na RapidShare. Podle provozovatelů stránek však šlo pouze o technické problémy, které se podařilo vyřešit a údajně nedošlo k žádné ztrátě dat. (RapidShare.com)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).